A leeg A
Digitale nieuwsbrief werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA

Digitale nieuwsbrief

Nr. 7, 29 augustus 2011

Klik hier om u aan- of af te melden voor de nieuwesbrief Arme Kant van Nederland/EVAU kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden: klik hier.
U kunt op diezelfde plek nu of op elk gewenst moment in de toekomst de toezending laten beëindigen. Onderaan iedere nieuwsbrief zal de mogelijkheid tot afmelden gegeven worden.

In dit nummer:


Actiedag 19 september in Den Haag

Op maandag 19 september gaan:de CG-Raad, de vakbonden en vele maatschappelijke organisaties voeren actie in Den Haag. Tegen de vele kabinetsmaatregelen die chronisch zieken en gehandicapten regelrecht buitenspel zetten op alle terreinen: werk, inkomen, zorg, wonen en onderwijs.
Komt allen!

Lees meer >

Alliantiedagen najaar 2011

De vorig jaar ingezette vernieuwingskoers van de Sociale Alliantie krijgt tijdens de Alliantiedagen 2011 een uitwerking in het teken van verweer tegen de ongerijmdheden van beleid en vernieuwing van de anti-armoedestrijd dicht bij huis.
Nu in nog nauwere samenwerking met de werkgroep Arem Kant van Nederland/EVA.

Lees meer >

Menselijke slinger in Zwolle

Op 15 september 2011, 19:00 - 20:00 uur, wil het Platform 'Armoede raakt ons allemaal' in Zwolle een zo lang mogelijk menselijke slinger maken.
Met z'n allen arm in arm tegen de groeiende armoede in Nederland en voor de mensen die door de geplande bezuinigingen ernstig in de problemen gaan raken. De organisatoren hopen een slinger te realiseren die zó lang is dat mensen letterlijk niet om het probleem heen kunnen!
Verder is het de bedoeling om bezoekers van de binnenstad uit te nodigen om (tijdelijk) aan te haken en de mogelijkheid te bieden gearmd op de foto te gaan. De lokale pers zal van deze actie op de hoogte worden gebracht.
De actie vindt plaats in de binnenstad van Zwolle van 19:00 t/m 20:00 uur. Verzamelen om 18:45 op het Grote Kerkplein.

Lees meer >

Lees ook meer op www.arminarm.tk >

Naar de top van de pagina

Wilt u een vriend, kennis of collega op deze nieuwsbrief attenderen,
klik dan hier.

Indien u zich aan- of af wilt melden voor deze nieuwsbrief, of uw e-mailadres wilt wijzigen,
klik dan hier
.

Naar startpagina nieuwsbrief

Naar overzichtspagina publicaties

 

Nieuwsbrief Arme Kant van Nederland/EVA