A leeg A
Digitale nieuwsbrief werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA

Digitale nieuwsbrief

2012-5, 24 mei 2012

Klik hier om u aan- of af te melden voor de nieuwesbrief Arme Kant van Nederland/EVAU kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden: klik hier.
U kunt op diezelfde plek nu of op elk gewenst moment in de toekomst de toezending laten beëindigen. Onderaan iedere nieuwsbrief zal de mogelijkheid tot afmelden gegeven worden.

In dit nummer:


Nieuwe informatiefolder van de werkgroep

Wilt u in een handzame folder een snel beeld hebben van de werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA? Dan kunt u gratis de nieuwe folder bestellen.

Lees meer >

Verslag Aliantieraad 13 april

Op vrijdag 13 april 2012 hield de Sociale Alliantie de jaarlijkse Alliantieraad.

Download het verslag >

Gerard van der Steen wint Alternatief Smartlappenfestival 2012

Op zaterdag 12 mei vond in Utrecht het Nationaal Alternatief Smartlappenfestival plaats. Het was een zeer levendige gebeurtenis, met een bonte stoet van mensen die smartlappen ten gehore brachten, theater maakten, afrikaanse muziek speelden, etc. Het kreeg een nieuwe, multiculturele wending. Straatmuzikant Gerard van der Steen uit Utrecht won de juryprijs. Resto VanHarte-koor de aanmoedigingsprijs en de Afrikaanse band de publieksprijs. Het Stadhuiskoor, met o.a. wethouder Rinda den Besten deed ook mee.

Lees meer >
Bekijk de foto's >

Bien Hofman wint Ab Harrewijn Prijs

Op 13 mei vond de tiende uitreiking van de Ab Harrewijn Prijs plaats in Den Haag. Bien Hofman van de 'Pendrecht Universiteit' uit Rotterdam. Winnares van vorig jaar, Ine Spuls, vertelde over de voortgang, en Tof Thissen hield de lezing.

Lees meer >
Bekijk de foto's >

De Vakantiebank

De online inschrijving van De Vakantiebank, de stichting die gratis vakanties aanbiedt aan mensen die door diverse omstandigheden lang niet op vakantie zijn geweest, is geopend.

Lees meer >

Zomerprogramma's voor de smalle beurs

Het Dominicaans Activiteiten Centrum heeft nog een paar plaatsen in de zomerweken: Prijs voor deelname: € 75,- (volwassene), € 35,- (kind)

14 – 18 juli 2012 Zomerinspiratieweek voor ouders en kinderen 'Bundel je kwaliteiten'. Klik hier >

6 – 10 augustus 2012 “Ik ben wie ik kies te zijn” - een humorvolle, intensieve en leerzame NLP. Klik hier >

3 – 7 september 2012 Inspiratiedagen in de late zomer met een positieve insteek, veel creativiteit en ontspanning ‘Bundel je kwaliteiten'. Klik hier >

Maatschappelijk Betrokken Ondernemers

Een tip van Tientjes: netwerk ook met ondernemers. In Breda wordt twee keer per jaar een Beursvloer georganiseerd . De SBOSvB (voor Breda) knoopt ondernemers aan maatschappelijke initiatieven Breda.
Op www.nationaalmboplatform.nl kun je vinden welke Maatschappelijk Betrokken Ondernemers netwerken er in jouw stad actief zijn.

Lees meer >

Bijeenkomsten in de regio

Diaconaal actief, dat doen we toch al?! Provinciale bijeenkomst van de Arme Kant van Overijssel op 18 juni.
Lees meer >

Limburgse Alliantiedag op 22 juni.
Lees meer >

Naar de top van de pagina

Wilt u een vriend, kennis of collega op deze nieuwsbrief attenderen,
klik dan hier.
Wilt u het met iedereen of een groep in een netwerk delen, klik dan op één van onderstaande knoppen:Indien u zich aan- of af wilt melden voor deze nieuwsbrief, of uw e-mailadres wilt wijzigen,
klik dan hier
.

Naar startpagina nieuwsbrief

Naar overzichtspagina publicaties

 

Nieuwsbrief Arme Kant van Nederland/EVA