A leeg A
Digitale nieuwsbrief werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA

Digitale nieuwsbrief

2012-6,18 juni 2012

Klik hier om u aan- of af te melden voor de nieuwesbrief Arme Kant van Nederland/EVAU kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden: klik hier.
U kunt op diezelfde plek nu of op elk gewenst moment in de toekomst de toezending laten beëindigen. Onderaan iedere nieuwsbrief zal de mogelijkheid tot afmelden gegeven worden.

In dit nummer:


Symposium Rijk & Arm

Symposium Rijk & Arm, jubileumbijeenkomst Arme Kant van Nederland/EVAOp zaterdag 29 september 2012 is het 25 jaar geleden dat de eerste conferentie ‘De arme kant van Nederland’ werd gehouden. Daar staan we bij stil met een symposium ‘Rijk & Arm’, in de Bergkerk in Amersfoort.
Het programma van dit zilveren jubileum bestaat uit een paar stevige inleidingen, maar ook uit korte statements met toekomstwensen, inbreng vanuit de zaal, muziek en cabareteske intermezzo’s. Een boeiend programma. We besluiten met napraten bij een hapje en drankje. We nodigen iedereen van harte uit met ons deze dag te beleven.
Aanmelden is nodig, onder meer i.v.m. de catering. Dat kan tot uiterlijk 24 september bij de werkgroep.

Lees meer >
Direct aanmelden >

Boodschap aan politieke partijen

De werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA heeft de commissies die de verkiezingsprogramma's voor de Tweede Kamerverkiezingen van september 2012 schrijven een vijftal aanbevelingen gestuurd.

Lees meer >

Geslaagde inspiratiedag 'Wat heb je nodig?'

Op zaterdag 2 juni organiseerde de werkgroep een inspiratiedag in Utrecht, met in de ochtend een aantal presentaties die indruk maakten, en in de middag een 'jump'. Hoe dat ging kunt u lezen in een artikel op de website.

Lees meer >

Jaarbericht 2011 verschenen

Binnenkort krijgen abonnees van de Arem Krant van Nederland en diverse organisaties ons beknopte jaarverslag over 2011 toestuurd. Iedereen kan een gratis exemplaar bestellen of downloaden.

Lees meer >

Stichting Samenwerking voor Urgente Noden (SSUN)

Op 7 juni is de Stichting Urgente Noden Groningen opgericht. In steeds meer plaatsen wordt de hulp aan mensen die tussen wal en schip vallen in een breed samenwerkingsverband met kerken, maatschappelijke instellingen en gemeente georganiseerd. Groningen is de meest recente in de rij.

Lees meer over het landelijk netwerk van SSUN >

Naar de top van de pagina

Wilt u een vriend, kennis of collega op deze nieuwsbrief attenderen,
klik dan hier.
Wilt u het met iedereen of een groep in een netwerk delen, klik dan op één van onderstaande knoppen:Indien u zich aan- of af wilt melden voor deze nieuwsbrief, of uw e-mailadres wilt wijzigen,
klik dan hier
.

Naar startpagina nieuwsbrief

Naar overzichtspagina publicaties

 

Nieuwsbrief Arme Kant van Nederland/EVA