A leeg A
Digitale nieuwsbrief werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA

Digitale nieuwsbrief

2014-6, 13 november 2014

In de laatste nieuwsbrief die u ontving van de werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA lieten wij weten dat de werkgroep de deuren moest sluiten door een tekort aan financiële middelen.
Wij bevalen toen de NieuwsCliP aan als bron van wetenswaardigheden voor de anti-armoedebeweging. Dat blijft een aanrader.

Er zijn inmiddels twee andere goede bronnen van informatie en inspiratie bijgekomen, die wij graag in uw aandacht willen aanbevelen!

 

Digitale nieuwbrief Sociale Alliantie

Logo Sociale AlliantieDe Sociale Alliantie, het samenwerkingsverband waarvan de werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA samen met tientallen andere organisaties deel uitmaakte, is nog volop actief.

De Alliantie heeft een vernieuwde website: www.socialealliantie.nl.
De Alliantie is ook gestart met een eigen nieuwsbrief. Het eerste nummer is op 11 november 2014 verschenen!

Klik hier om de eerste nieuwsbrief te lezen.
Klik hier om je aan te melden als abonnee (gratis).


naar top

Nieuw Magazine MEDE van het SkanFonds

Magazine MEDE, SkanfondsDe lezers van het kwartaaltijdschrift De Arme Krant van Nederland hebben hun lijfblad na de laatste editie van maart 2014 niet meer ontvangen omdat de werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA de werkzaamheden moest staken. We maken u graag attent op een mogelijke opvolger.

Het Skanfonds (ofwel het Fonds Stichting Katholieke Noden) (kijk op www.skanfonds.nl) financiert projecten en activiteiten van en door mensen. Sinds kort is er nu ook een tijdschrift MEDE, waar mensen zich gratis op kunnen abonneren. Het is een blad over medemensen en medeleven. Over medestanders en medeverantwoordelijkheid. Kortom: MEDE, het magazine van Skanfonds. De medewerkers van het Skanfonds delen in het tijdschrift elk kwartaal de verhalen die ze tegenkomen in hun werk. Ze vertellen over maatschappelijke problemen én oplossingen. En ze laten u kennismaken met de mensen die inspireren; de professionals en vrijwilligers wiens werk het Skanfonds met subsidies mede mogelijk maakt. Nieuwsgierig?

Bekijk hier MEDE Zomer 2014.
Wilt u MEDE ook ontvangen? Vul dan dit formulier op de site in voor een gratis abonnement.

In MEDE Herfst 2014 vindt u een aanbieding voor de tentoonstelling 'Ik geef om jou!' in het Catharijneconvent in Utrecht. Download de voordeelbon hier.

naar top

Wilt u een vriend, kennis of collega op deze nieuwsbrief attenderen,
klik dan hier.
Wilt u het met iedereen of een groep in een netwerk delen, klik dan op één van onderstaande knoppen:
Naar startpagina nieuwsbrief

Naar overzichtspagina publicaties

 

Nieuwsbrief Arme Kant van Nederland/EVA